ΝΕΑ

11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Salone del mobile 2022

Ελάτε να δείτε από κοντά όλες τις νέες τάσεις και τα new trends απο την διεθνή έκθεση του Μιλάνου.
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ

Πως μπορώ να καθαρίσω ανθεκτικά υφάσματα ?

Ο καθαρισμός των υφασμάτων πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με την ετικέτα πλύσης σε κάθε προϊόν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σκουπίσετε το λεκιασμένο μέρος για να αφαιρέσετε τη σκόνη που μπορεί να έχει διεισδύσει στο ύφασμα. Εάν αντιμετωπίζετε πιο επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ρούχων για να αφαιρέσετε τη βρωμιά. Το τελευταίο βήμα είναι να πλύνετε το ύφασμα με διάλυμα χλιαρού νερού με μικρή ποσότητα διττανθρακικού. Μόλις φτιάξετε αυτό το μείγμα, πάρτε λίγο λευκό στυπόχαρτο, βρέξτε το και μετά ταμπονάρετε τους λεκέδες που θέλετε να αφαιρέσετε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές, προσέχοντας να μην αφήσετε ποτέ την περιοχή υγρή. Στο τέλος, αφαιρέστε τη βρωμιά χρησιμοποιώντας στεγνό στυπόχαρτο και βεβαιωθείτε ότι το μέρος δεν παραμένει υγρό.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ταπετσαρίας σας (Δέρμα, Ύφασμα, Μικροϊνες) ?

Έχουμε μια ενότητα εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ταπετσαρία μας στην οποία παραθέτουμε τύπους, χαρακτηριστικά και συμβουλές συντήρησης.
Δέρμα: http://www.caliaitalia.com/en/info-center/calia-italia-leather
Ύφασμα και Μικροϊνες: http://www.caliaitalia.com/en/info-center/calia-italia-fabrics-and-microfibres

Έχει εμφανιστεί στο κάθισμα του υφασμάτινου καναπέ μου το φαινόμενο
pilling. Πώς μπορώ να το βγάλω ?

Οι φυσικές ταπετσαρίες μπορούν να υπόκεινται στον σχηματισμό του φαινομένου «pilling» (δηλαδή το σχηματισμό αντιαισθητικών κουκκίδων στο κάθισμα).
Αυτό το φαινόμενο προκαλείται από την τριβή και μπορεί να αντιμετωπιστεί με το να αφαιρέσετε το χνούδι. Αξίζει να θυμάστε ότι ο καναπές σας πρέπει να φροντίζεται όπως κάθε άλλο έπιπλο ή ρούχο και απαιτεί συνεχή καθαρισμό και συντήρηση. Τα καλά νέα είναι ότι το φαινόμενο αυτό είναι μόνο προσωρινό και στην πραγματικότητα τείνει να εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου καθώς αφαιρείται.

Γιατί η δερμάτινη επένδυση του καναπέ μου έχει διαφορετική ύφη σε διάφορα σημεία ?

Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται  είναι αποκλειστικά φυσικά προϊόντα που υποβάλλονται σε διάφορες διαδικασίες μαυρίσματος. Ωστόσο, αυτές οι διαδικασίες δεν αλλοιώνουν τα αρχικά χαρακτηριστικά κάθε τριχώματος και η παρουσία φυσικών σημαδιών όπως επουλωμένες ουλές, διαφορές στα κόκκους, ρυτίδες, φλέβες και διαφορετικοί χρωματικοί τόνοι δεν πρέπει να θεωρούνται ελάττωμα, αλλά αντ' αυτού εγγύηση της καθαρής αυθεντικότητάς του.

Πως μπορώ να αλλάξω την διάταξη στα μαξιλάρια του καναπέ ?

Η αναδιάταξη των μαξιλαριών των προϊόντων μας είναι μια εργασία που πρέπει να γίνεται περιοδικά, ώστε το προϊόν να είναι πάντα προσεγμένο και να μην χάνει την αρχική του εμφάνιση. Αυτή η απλή λειτουργία συνίσταται στον χειρισμό της επένδυσης (είτε είναι σταθερή είτε αφαιρούμενη) και έχει τη λειτουργία της αναζωογόνησης των ινών που περιέχονται μέσα στην επένδυση, είτε φυσικές (όπως φτερά) είτε συνθετικές (όπως ίνες πολυεστέρα).

Ο καναπές εμφανίζει τσάκιση μέσα στις πρώτες ώρες χρήσης του. Είναι φυσιολογικό ?

Είναι απολύτως φυσιολογικό έστω και με σύντομη χρήση. Η πολυουρεθάνη στην ταπετσαρία διατηρεί τα χαρακτηριστικά της ελαστικότητας και αντοχής στη βύθιση, η οποία είναι μια εγγενής ιδιότητα που της επιτρέπει να επιστρέψει στην αρχική της θέση. Με τη χρήση (ακόμη και σύντομη χρήση) η ταπετσαρία θα αρχίσει να εμφανίζει τον σχηματισμό επιφανειακών κυματισμών λόγω της κίνησης/χαλάρωσης που απαιτείται, για να εξασφαλίσει (μαζί με την πολυουρεθάνη) την άνεση του προϊόντος. Επομένως, το προϊόν έχει κανονική εξέλιξη και δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση. Προκειμένου να μειωθεί αυτό το αποτέλεσμα της επιφάνειας, συνιστάται να χειριστείτε την ταπετσαρία μετά τη χρήση μέσω της λείανσης του δέρματος με κινήσεις των χεριών που κινούνται από το κέντρο προς το εξωτερικό του καθίσματος.

Γιατί ο χειροκίνητος μηχανισμός κίνησης δεν ανοίγει εύκολα ?

Τα προϊόντα με χειροκίνητους συρόμενους μηχανισμούς είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε τα καθίσματα να ανοίγουν μόνο όταν το ζητήσει ο χρήστης και όχι όταν ο χρήστης κάθεται απλώς στον καναπέ. Για να συμβεί αυτό, τα καθίσματα απαιτούν ένα ορισμένο ποσό δύναμης για να ανοίξουν.

Το σύστημα αισθητήρα αφής έχει μπλοκάρει. Τι μπορώ να κάνω ?

Το σύστημα αισθητήρα αφής διαθέτει μονάδα ελέγχου ικανή να ανιχνεύει την εντολή και να τη μεταφέρει στον ενεργοποιητή. Ενδέχεται και οι δύο αισθητήρες να αγγίζονται κατά λάθος σε βαθμό που η μονάδα ελέγχου να μην μπορεί να καθορίσει εάν θα ανοίξει ή θα κλείσει ο μηχανισμός. Για να επαναφέρετε τη μονάδα ελέγχου και να συνεχίσετε έτσι την κανονική λειτουργία του προϊόντος, είναι απαραίτητο να αποσυνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας για τουλάχιστον 10 λεπτά και στη συνέχεια να το επανασυνδέσετε. Στη συνέχεια, η μονάδα ελέγχου θα επαναφέρει και θα συνεχίσει την κανονική λειτουργία.


Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσω ένα ιδιαίτερο τελείωμα στην βάση ή κάποιο διαφορετικό στοιχείο στο προιόν που με ενδιαφέρει ?

Ναι υπάρχει η δυνατότητα, με την επιφύλαξη πιθανής επιβάρυνσης.

Γιατί το κεντρικό πόδι του καναπέ είναι κοντύτερο από τα άλλα και δεν ακουμπάει στο πάτωμα ?

Το κεντρικό πόδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να εγγυάται τη σωστή στήριξη του καναπέ στα περιμετρικά πόδια χωρίς εμπόδια. Η λειτουργία του κεντρικού (ή δομικού) ποδιού είναι να παρέχει μεγαλύτερη στήριξη στον καναπέ, δίνοντάς του μια πρόσθετη εγγύηση κράτησης όταν ο καναπές καταπονείται από τη χρήση. Κανονικά αυτό το πόδι δεν υπάρχει κάτω από πολυθρόνες και 2θέσιους καναπέδες λόγω των μειωμένων διαστάσεων τους.

08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Sales Calligaris

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά

Αγοράζοντας 1 τραπέζι + 4 καρέκλες του Ιταλικό οίκου Calligaris

κερδίζετε έκπτωση πάνω από 30%

 

Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι 30/08

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

SPECIAL DAYS

Special Days
 
έκπτωση 30% σε όλη την συλλογή του Ιταλικού οίκου Calligsris
 
16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Λόγω της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, αποφασίσαμε για τα παρακάτω. Από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ . Είναι ο μόνος τρόπος και ελπίζουμε όλοι να το τηρήσουν. Εκ μέρους της Casa Di Voz θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως Πραγματοποιούνται κανονικά οι παραγγελίες και η μεταφορά φορτίων ενώ παράλληλα είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Είναι πολύ σημαντικό ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να καταλάβουμε ότι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ. Γι'αυτό ΔΕΝ πρέπει να έχουμε κοντινές επαφές. Είναι όμως ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσουμε. Καλή δύναμη σε όλους μας.

18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

WINTER SALES

Eπωφελειθείτε από τις μοναδικές Εκπτώσεις έως και 40 %

σε όλους τους Ιταλικού οίκους

02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Promo Dining

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά

Αγοράζοντας 1 τραπέζι + 4 καρέκλες του Ιταλικού οίκου Calligaris

κερδίζετε έκπτωση πάνω από 30%

02 ΜΑΙΟΥ 2019

Salone Del Mobile 2019

Ελάτε να δείτε από κοντά όλες τις νέες τάσεις και τα new trends απο την διεθνή έκθεση του Μιλάνου.

02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Coming soon Salone Del Mobile 2019

Όλες οι νέες τάσεις του Ιταλικού Design από την Διεθνή έκθεση του Μιλάνου.
Σύντομα πολλά νέα μοντέλα στην εκθεσή μας.

 

22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Tempur Στρώμα + Κρεβάτι Δώρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου γιορτάζουμε με τα καλύτερα δώρα. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας και αποκτήστε το στρώμα Tempur της επιλογής σας και πάρτε δώρο ένα κρεβάτι.

Γιατί σας αξίζει να ζείτε !

02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

CERAMIC TOPS

Μοναδική Προσφορά σε όλα τα τραπέζια με κεραμική επιφάνεια του Ιταλικού οίκου Calligaris

έκπτωση  30 %

07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Winter Sales

Eπωφελειθείτε από τις μοναδικές Εκπτώσεις έως και 50 %

σε όλους τους Ιταλικού οίκους

20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Black Friday

Μοναδικές Τιμές σε όλα τα έπιπλα από

30% - 50 %

Ελάτε από κοντά 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου  & το Σάββατο 24 Νοεμβρίου

κλείστε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές

σε όλους τους Ιταλικούς οίκους.

 

31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Sales Calligaris

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά

Αγοράζοντας 1 τραπέζι + 4 καρέκλες του Ιταλικό οίκου Calligaris

κερδίζετε έκπτωση πάνω από 30%

 

Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι 30/11

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Παράταση Προσφοράς

Επωφεληθείτε από την παράταση της προσφοράς και διαλέξτε το δικό σας Sealy για εξατομικευμένη άνεση και αποσυμφόρηση της πίεσης με έκπτωση 45 %  !!!

 

Δείτε όλη την συλλογή στην εκθεσή μας .

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Κεραμικές Επιφάνειες

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια  η χρήση των φυσικών ορυκτών στις επιφάνειες των τραπεζιών είναι γεγονός.

Οι μοναδικές Ιταλικές κεραμικές επιφάνειες μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα νέα μοντέλα τραπεζιών, τραπέζια σαλονιού, side tables κ.α

Οι μοναδικές ιδιότητες της κεραμικής επιφάνειας είναι

  • Αντιχαρακτικός σχεδιασμός
  • Μεγάλή αντοχή στην θερμότητα
  • Αδιάβροχο
  • Μεγάλη αντοχή στα χημικά
  • Πολύ εύκολος καθαρισμός
  • Αντοχή στα χτυπήματα
  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
  • Ανακυκλώσιμο υλικό

 

Ελάτε στο casa di voz να δείτε, να αγγίξετε τις μοναδικές Ιταλικές κεραμικές επιφάνειες.

23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η σημασία του ύπνου στον οργανισμό μας

Ο ύπνος είναι η σημαντικότερη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού καθώς αποτελεί κατά μέσο όρο το 1/3 της διάρκειας της ζωής μας.

Ο άνθρωπος κατά την διάρκεια του 24 ώρου κύκλου περνάει από μια περίοδο εγρήγορσης την ημέρα σε μια περίοδο ύπνου τη νύχτα και αυτές οι περίοδοι εναλλάσσονται από την βρεφική ηλικία. Ο ύπνος χαρακτηρίζεται από το στάδιο του βαθύ ύπνου και το στάδιο REM κατά την διάρκεια του οποίου ονειρευόμαστε. Στην παιδική ηλικία η έκκριση της αυξητικής ορμόνης συντελείται κατά την διάρκεια του βαθύ ύπνου και είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του οργανισμού.

Οι επιπτώσεις της γήρανσης στην ποιότητα του ύπνου επιβαρύνονται και από την μείωση της διάρκειας του ύπνου που πολλές φορές επιβάλουμε στον οργανισμό μας. Από τις αρχές του 20ου αιώνα η μέση διάρκεια του ύπνου στους ενήλικες έχει μειωθεί από τις 9 τις 7 ώρες προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις διάφορες υποχρεώσεις, οδηγώντας έτσι τον οργανισμό μας σε συνθήκες στέρησης ύπνου.

Η μείωση της διάρκειας του ύπνου οδηγεί σε μία στέρηση ύπνου και μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά συμπτώματα κατά την διάρκεια της ημέρας όπως η υπνηλία, η κούραση, διαταραχές της συγκέντρωσης και της μνήμης και να συμβάλλουν σε μία έκπτωση της ποιότητας της ζωής μας.

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

5 Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας με Ιταλικό στυλ.

1. Βασικά στοιχεία : Η συλλογή του 2018 από την εταιρεία Tonin Casa όπου το Casa di Voz είναι ο επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα, γεννιέται ως total look. Εκλεπτυσμένο περιβάλλον και τέλειο φινίρισμα για να σας κάνει να έχετε ακριβώς το τέλειο αποστέλεσμα που θέλετε.

2. Το Made in Italy  δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, επιλέξτε το καλύτερος της Ιταλικής παραγωγής επειδή είναι μία τέχνη που έχει εξευγενιστεί με προσοχη και αφοσίωση και θέλετε το καλύτερο.

3. Δεν προσφέρουμε  μόνο αισθητική. Ανακαλύψτε τους μηχανισμούς με τους οποίους έχουμε τελειοποιήσει τα τραπέζια μας. Ανακαλύψτε τα τραπέζια Calliope και Ariston και την υψηλή ακρίβεια του συστήματος επέκτασης αλουμινίου, συνοδευόμενη από πολύτιμες κεραμικές και πορσελάνινες επιφάνειες.

4. Επιλέξτε την τελική σας αφή, είτε είναι από ξύλο, μάρμαρο, κρύσταλλο, κεραμικό, πορσελάνη ή εξευγενισμένο ύφασμα ή γνήσιο δέρμα για να ντύσει την ταπετσαρία σας, φροντίστε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. θα σας δώσουμε μία γεύση με την καρέκλα Sorrento και Felix.

5. Στόχος μας είανι να οικοδομηθεί ένα σύγχρονο μονοπάτι, να προσφέρει ιδέες, δυνατότητες που δεν φαντάζεστε. Προφίλ που θέλουν να ολοκληρώσουν σχήματα που συνδιάζουν την τελειότητα με τις λεπτομέρειες και την απαλότητα. Διατηρώντας την αρχή Made in Italy η εταιρεία Tonin Casa δημιούργησε προιόντα μοναδικά.

Η Tonin Casa έχει επιλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σας συμβουλεύσει σχετικά με το Total Look, να μιλήσετε για το σχεδιασμό και να δημιουργήσετε μια νέα σύγχρονη αισθητική. Ελάτε από κοντά στο Casa di Voz να δείτε απο κοντά όλη την συλλογή της Tonin Casa και να υλοποιήσουμε μαζί το ονειρό σας.

Δεν δημιουργούμε ένα προιόν, δημιουργούμε ζωή.

01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Salone del Mobile 2018

Ελάτε να δείτε από κοντά τις νέες τάσεις στο χώρου του επίπλου και του φωτισμού  2018 - 2019 από την Διεθνή έκθεση του Μιλάνου.

14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Cologne 2018

Όλες οι νέες τάσεις του Ιταλικού design από την διεθνή έκθεση της Κολωνίας.
Σύντομα πολλά νέα μοντέλα διαθέσιμα στην έκθεση μας.

01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Προσφορά Ιουνίου

Επωφελειθείτε από την μοναδική προσφορά μας
Δύο νέα μοναδικά στρώματα το Comfort και το Wave της Elite strom με έκπτωση
έως -50 %

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Promo Beds -35%

Επωφεληθείτε την προσφόρα
όλα τα κρεβάτια του Ιταλικού οίκου Calligaris
με έκπτωση πάνω από 35 %
10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Salone del Mobile 2017

Όλες οι νέες τάσεις του Ιταλικού Design από την Διεθνή έκθεση του Μιλάνου.
Σύντομα πολλά νέα μοντέλα στην εκθεσή μας.
17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Νέα Συνεργασία με τον Αμερικάνικο οίκο Sealy

Χαιρόμαστε γαι την νέα συνεργασία μας με τον αμερικάνικο οίκο στρωμάτων Sealy.
Ελάτε να δείτε από κοντά την νέα μοναδική συλλογή στρωμάτων.
18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Winter Sales

Επωφελειθείτε από τις μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα προιόντα μας έως και -50 %
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Black Friday

Μοναδικές τιμές σε επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής μας επώνυμων Ιταλικών οίκων κάτω του κόστους μόνο για 25 - 26 Νοεμβρίου.

Αναζητήστε τα ταμπελάκια ''BLACK FRIDAY'' στην εκθεσή μας.
01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Sales Calligaris

Αγοράζοντας ένα τραπέζι & 4 καρέκλες του Ιταλικού οίκου Calligaris σας παρέχουμε έκπτωση -30%

Επωφελειθήτε της προσφοράς μας μέχρι 15/11
30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Calligaris stock

Ειδικές τιμές σε όλα τα εκθεσιακά προιόντα του Ιταλικού οίκου  Calligaris
με εκπτώσεις έως -40 %

Η προσφορά ισχύει από 3/10 έως 8/10
09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Salone del Mobile 2016

Salone del mobile 2016
Όλες οι νέες τάσεις του Ιταλικού design από την διεθνή έκθεση του Μιλάνου.
Σύντομα πολλά νέα μοντέλα διαθέσιμα στην έκθεση μας.
14 ΜΑΙΟΥ 2015

SOFAS & BEDS PROMO

Όλα τα κρεβάτια & οι καναπέδες του ιταλικού οίκου Calligaris με έκπτωση 35%
Επισκεφτείτε μας για να γνωρίσετε τα μοντέλα μας ή ενημερωθείτε για τα επιλεγμένα προϊόντα μας στο 210 2751770
02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Salone del Mobile 2015

×

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.